Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine yeni gelen Dinar Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla merkez Ulu Cami'yi ziyaret etti.

        Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla Dinar Meslek Yüksek Okulu'nda eğitimlerini görmek üzere Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan üniversite öğrencilerinden bir grup, cami ve tarihçesi hakkında bilgi aldı.

        Katılımcılara camilerin dinimiz ve sosyal hayatımızdaki önemi hakkında bilgiler verildi.

        Ziyarette öğrencilere, İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından diyanet yayınlarından cami ve gençlik, birlikte yaşamak ahlakı ve iyilik konularını içeren kitaplar hediye edildi.

        Ziyarete, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Nazım Yıldırım, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Ulu Cami görevlileri İdris Özçelik ve Oktay Çelik katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler