Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) – Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, “Suluova Okuyor” projesi kapsamında düzenlenen okuma etkinliğinde öğrencilerle beraber kitap okudu.

        TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu'nda düzenlen etkinlikte konuşan Kaymakam Taşdan, geçmiş dönemlere göre öğrencilerin çok daha iyi ortam ve metaryallere sahip olduğunu söyledi.

        İlçe okullarında 3 yıldır “Suluova Okuyor” isimli bir proje yürüttüklerini, başarılı olan öğrencileri ödüllendirerek teşvik ettiklerini ifade eden Taşdan, şunları kaydetti:

        “Onlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Büyükler de düzenli kitap okumalı ki çocuklarımızda bunu görsünler. Kitap oku demekle kimseye kitap okutamazsınız. Çocuklarımız aile bireylerinin ve çevresindekilerinin kitap okuduğunu görmek istiyor. Bu da çok doğaldır. Dolayısıyla özellikle çocuklarımızla kitap okuyarak onların hatırasında güzel anlar oluşturmalıyız. Bu da çocuklarımızın kitaba ve okumaya yaklaşımlarını sağlar."

        Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler