Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından ödeneği gönderilen 600 bin lira keşif bedelli sentetik spor sahalarının yapımına başlandı.

        Dinar Atatürk Yatılı Bölge Orta Okuluna, Dinar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine ve Sermaye Piyasası Yatılı Bölge Orta Okuluna yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahaları yıl sonunda hizmete girecek.

        Dinar Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Feyzi Şen, Dinar Kaymakamlığı olarak Spor Toto Teşkilatının destekleriyle sentetik spor sahalarının yapım işlemlerine başladıklarını söyledi.

        Şen, "Bu sahalar sayesinde öğrencilerimiz çok daha iyi ortamlarda sportif faaliyetlerini yürütebilecekler. Öğrencilerimizi spora teşvik etmek, onların daha kaliteli ortamlarda spor derslerini görmelerini sağlamak adına çalışmalarımız devam etmektedir. 2016 yılının sonuna kadar bitirilmesi planlanan sentetik spor sahalarının yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler