Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Tosya ilçesinde ''Amatör Spor Haftası'' nedeniyle tören düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Tosya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Karaaslan, törende yaptığı konuşmada, "Amatör Spor Haftası'' dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini hatırlattı.

        Sporun herkes tarafından yapılması ve bir alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini belirten Karaaslan, "Hafta etkinlikleri çerçevesinde insanların spora kazandırılması, özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spora başlamasını sağlamak en önemli hedeflerimizdendir. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceğimiz yarışmalarda tüm katılımcıların sporun ruhuna ve ahlakına uygun centilmence davranmalarını ve yarışmalarını temenni ediyorum."

        Törenin ardından kortej yürüyüşü düzenlendi.

        Törene, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler