Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz ilçesinde incelemelerde bulundu.

        Köyceğiz ilçesindeki Sultaniye Kaplıcaları’nda incelemelerde bulunan Vali Çiçek'e, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan eşlik etti.

        Çiçek, Sultaniye Kaplıcasındaki suyun şifalı olduğunu ve bu kaplıcalardan herkesin daha modern şekilde faydalanması için çalışmalar yapıldığını söyledi.

        Daha modern hale getirilen kaplıcaları her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini belirten Vali Çiçek, "Köyceğiz Belediyemiz ile Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın da desteğiyle burası daha güzel hale getirilmeye çalışılıyor. Eskiye göre çok iyi durumda. Ancak burası sit alanı. Korumamız lazım. Hem koruyacağız hem kullanacağız. Biz bu felsefeyle çalışıyoruz. Burayı daha da iyi hale getireceğiz." dedi.

        Kaplıca incelemesinin ardından Sultaniye Mahallesi'nin sakinleriyle buluşan Vali Çiçek ve vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

        Ortak akıl ve kolektif hareketle çözülemeyecek sorunun olmadığını anlatan Vali Çiçek, şöyle konuştu:

        "Muğla’nın bütün ilçeleri, beldeleri ve mahallerindeki insanlarımızın güler yüzlü, birbirini seven, sayan, komşuluk ilişkilerine çok önem veren, değerlerini koruyan, bunun yanında da refah seviyesi yüksek olsun diye çalışıyoruz. Allah’ın Muğla’ya ve bu bölgeye vermiş olduğu bu güzel nimetleri turizme en iyi şekilde aktarmaya yönelik projeler geliştiriyoruz. Buralarda yılın 12 ayında insanlarımızın bu güzel iklimi, havayı, suyu ve şifayı almalarını istiyoruz." diye konuştu.

        Vali Çiçek, mahallelilerin taleplerini dinledikten sonra gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler