Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar'da Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulunda eğitim öğretim gören 10 öğrenci yan flüt kursuna katılacak.

        Her yıl mayıs ayında düzenlenen Uluslar Arası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivalinde halka konser verecek olan öğrencilerin yan flüt eğitimi almaları için müzik odası oluşturuldu.

        Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulunda oluşturulan müzik odasının açılışını Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer ve Okul Müdürü Mehmet Öztürk yaptı.

        Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, projenin hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilerin bu bağlamda daha da sosyalleşeceklerini, yan flütün çok kaliteli bir enstrümantal olduğunu söyledi.

        Kursa öğrencilere yan flüt hediye ederek destek olan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar da öğrenciler adına yapılacak olan bütün çalışmalarda her türlü desteği vereceğini belirtti.

        Acar, "Dinar Belediyesi ve şahsım olarak çocuklarımıza yapılacak her projede biz de varız. Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan festivalimizde öğrencilerimiz çok güzel konser verecekler. Onarlı şimdiden kutluyorum." dedi.

        Okul müdürü Öztürk ise Dinar Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Konservatuar Bölümü ile birlikte ortak bir proje hazırladıklarını, bu proje doğrultusunda okul öğrencilerinden seçilen 10 öğrencinin 2017 yılında düzenlenecek olan Uluslararası Müzik Festivalinde konser vereceklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler