Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çevre Denetim ve Atık Yönetimi Birimi ekipleri, insan ve çevre sağlığına zarar veren maddelerin ortadan kaldırılması için denetimlerini sürdürüyor.

        Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Vehbi Akyürek, yaptığı açıklamada, insanların çevrede canlı ve cansız varlıklarla doğrudan veya dolaylı olarak sürekli etkileşim içerisinde olduğunu söyledi.

        Teknolojinin gelişmesi ile artan sanayi, tarımsal ve hayvansal atıkların beraberinde kalıcı birtakım çevresel problemlere yol açtığını ifade eden Akyürek, problemlerin ortaya çıkmasını engellemek için çevre denetimlerini sıklaştırdıklarını kaydetti.

        Akyürek, belediye olarak denetimleri düzenli şekilde devam ettirdiklerini belirterek, karşılaştıkları olumsuzluklarda tespit tutanakları oluşturduklarını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler