Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Malkara ilçesinde ilkokul ve ortaokul müdürlerine yönelik "Özel Yetenekliler Destek Eğitim Odası Farkındalık" semineri düzenlendi.

        Malkara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan seminere, Malkara ilçesinde görev yapan ilkokul ve ortaokul müdürleri katıldı.

        Tekirdağ 13 Kasım Ortaokulu Okul Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Eğitim görevlisi Bahar Devletkağan tarafından, Malkara ilçesinde ilkokul ve ortaokul müdürlerine yönelik verilen "Özel Yetenekliler Destek Eğitim Odası Farkındalık" semineri verdi.

        Devletkağan, yaklaşık 6 saat süren seminerde, "Destek eğitim odası açılan okullarda öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre ilgili özel eğitim öğretmenleri öncelikli olmak üzere, gezerek özel eğitim görevi yapan öğretmen, sınıf öğretmeni ve alan öğretmenleri görevlendirilir." dedi.

        Devletkağan, ilkokul ve ortaokullarda özel yetenekliler destek eğitim odası açılması halinde görev yapacak öğretmenin görevleri, öğretmenin hakları ve öğretmen ücretleri hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

        Seminer, okul müdürleriyle görüş alışverişinde bulunulmasın ardından sone erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler