Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Babaeski Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

        Belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 9 bin kişiye aşure ikram edildi.

        Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Güleç, aşure dağıtımının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, muharrem ayında geleneksel olarak aşure dağıttıklarını söyledi.

        Muharrem ayında birlik, beraberlik, paylaşıma ve yardımlaşma duygularının yoğun yaşandığını belirten Güleç, "Muharrem ayını kutluyorum. Muharrem ayı dolayısıyla Belediye olarak, kamu kurum ve kuruluşlar dahil olmak üzere yaklaşık 9 bin kişiye aşure dağıttık. Bu etkinlik dolayısıyla hoşgörü ayı olan muharrem ayının güzelliğini birlik ve beraberliğini vatandaşlarımız ile birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

        - Babaeskispor'da 3 puan beklentisi

        Kırklareli Amatör Süper Ligi ekiplerinden Babaeskispor Antrenör Önder Sezer, Kaynarca Gençlikspor karşılaşmasından 3 puan almak istediklerini söyledi.

        Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 3. Haftasında Kaynarca Gençlikspor ile karşı karşıya geleceklerini ve takımın karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını ifade etti.

        Babaeski 100. Yıl stadında maçın oynanacağını belirten Sezer, Babaeskispor taraftarlarını takımlarını desteklemeye davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler