Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Halep'e bağlı Çobanbey kırsalında, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile terör örgütü DEAŞ mensupları arasındaki çatışmalarda yaralanan ve tedavi için Kilis'e getirilen 9 Suriyeliden ikisi hayatını kaybetti.

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki, terör örgütü DEAŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nda, ÖSO unsurları ile DEAŞ mensupları arasındaki çatışmalar sonucu yaralanan 9 Suriyeli, Çobanbey sınır hattı ve Öncüpınar Gümrük Kapısına getirildi.

        112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan ikisi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler