Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig'de Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a kendi evinde 80-73 mağlup olan Yalova Group Belediyespor'un başantrenörü Salman, daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

        Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Salman, rakiplerini gösterdiği performanstan dolayı tebrik ederek, çok klas ve organize olmuş bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade etti.

        Maçın iki devresinde de ayrı ayrı oyunlar oynandığını vurgulayan Salman, "İlk yarı rakibin isminden çekinen, kendine güvenmeyen takım kimyası ki 45 sayı yedik. İkinci yarı biraz daha istekli oluşumuz, savunma yapıp daha çok mücadele ettik. Sonuç olarak kaybettik. Üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha iyi olabilmek için daha çok çalışacağız." şeklinde konuştu.

        - Sakarya Büyükşehir Belediyespor cephesi

        Sakarya Büyükşehir Belediyesspor Başantrenörü Burak Bıyıktay, yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen, iyi oyun oynadıklarını kaydetti.

        Fark açılınca takımda "yumuşama" olduğunu belirten Bıyıktay, şunları kaydetti:

        "Rakibimizin bize yaklaşmasına müsaade ettik. Tabi maçı kolayca bırakmayacaklardı. Yeni kurulmuş bir takım olmalarına rağmen iyi basketbol oynuyorlar. Tempolu oyun ve hızlı hücum ile sayı bulmaya çalıştılar. Onları durdurmaya çalıştık. Maçın sonlarına doğru erken düzen dışı atışlarda onlara da müsaade ettiğimiz için rakibimiz bize yaklaştı. Kazandığımız için mutluyuz. Yalova deplasmanında kazanmak önemliydi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler