Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Elmalı'da 400 kişiye istihdam sağlayacak mermer paketleme ve işleme fabrikasının kısa süre sonra hizmete gireceği bildirildi.

        Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana istihdamı arttıracak her türlü oluşumu desteklediklerini belirtti.

        Daha önce açılan ve 100 kişiye istihdam sağlayan tekstil fabrikasının ardından şimdi de 400 kişiye istihdam sağlayacak mermer fabrikasının hizmete girmesi için çalıştıklarını ifade eden Öztekin, şöyle konuştu:

        "Yakın zamanda hizmete girecek mermer fabrikasının ilk etapta personel alım süreci başladı. Bu konuda iş başvurusunda bulunan vatandaşların mülakatları yapıldı. Amacımız, ilçemizin ekonomisine katkı sağlamak. Bu konuda göreve geldiğimiz günden bu yana istihdam sağlayacak her türlü yatırıma gereken desteği verdik. İnşallah kısa süre sonra hizmete girecek mermer fabrikası da bu konuda ilçemize büyük katkı sağlayacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler