Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, muhtarlıkların bütün fiziksel mekan ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını bildirdi.

        Belediye Başkanı Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarları her zaman mesai arkadaşları olarak gördüklerini ifade etti.

        Vatandaşlar ile belediye arasında sağlıklı ilişkilerin kurulması, mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin dile getirilmesi noktasında muhtarların ciddi görevi ifa ettiklerini vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

        "Muhtarlarımız, vatandaşlarla devlet arasında bir köprü görevi görmektedir. Muhtarlarımızı adeta mahallelerimizdeki elimiz, gözümüz ve kulağımız olarak görüyoruz. Bu nedenle muhtarlarımızla birlikte çalışmayı ve iletişimi çok önemsiyoruz. Belediye olarak muhtarlarımızla el ele vererek, birlikte çalışarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Muhtarlıklarımızın bütün fiziksel mekan ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz."

        Genç, bugüne kadar muhtarların kendilerine ilettiği her sorunu çözme yolunda büyük gayret sarf ettiklerine dikkati çekerek, bundan sonra da ellerinden gelen bütün desteği sağlayarak belediyenin hizmetlerini muhtarlarla birlikte yürütmeye özen göstereceklerini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler