Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Vali Tapsız, mesajında, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün 19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Başbakanlığın 2015/11 sayılı Genelgesiyle ilan edildiğini belirtti.

        Muhtarlığın kültür ve toplumsal hayatın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

        "Muhtarlarımız, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, en uzakta bulunan yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte, hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan maddi iyileştirmelerin artarak devam etmesi, devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler