Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da sosyal medya üzerinden arkadaşlık kurduğu iş adamını pastasına ilaç koyarak bayılttıktan sonra 20 bin lirasını çaldığı öne sürülen kadın, babası ve 2 yakını yakalandı.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'da yaşayan iş adamı M.A, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine giderek WhatsApp üzerinden tanıştığı bir kadınla arkadaşlık kurduğunu belirtti.

        Ardından kadının, ofisine pasta getirdiğini anlatan M.A, pastayı yedikten sonra bayıldığını öne sürdü. M.A, ofisindeki 20 bin lira ile çeklerinin bu kişi tarafından çalındığını iddia etti.

        İş adamının ihbarı üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, cep telefonu kayıtları ve güvenlik kamerasından kimliğini belirlediği M.N'yi yakaladı. Polis ekipleri, olayla ilgisi olduğunu belirlediği kadının babası Ş.B. ve yakınları S.G. ve A.G'yi de gözaltına aldı.

        Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından "yağma" suçundan adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler