Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli İhracatçılar Birliğince (DENİB) DENİB üzerinden en fazla ihracat yapan firmaların ödüllendirileceği bildirildi.

        Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Kocasert, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu sene de DENİB üzerinden 2015 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren üyelere ödüllerinin takdim edilmesi için tören düzenleyeceklerini belirtti.

        Kocasert, yarın gerçekleştirilecek ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin onurlandıracağı "DENİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"ne DENİB üyelerinin yanı sıra, Ekonomi Bakanlığı ve TİM yetkilileri, diğer ihracatçı birliklerinin başkanları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlamasını beklediklerini aktardı.

        Kocasert, diğer ihracatçı birliklerinde olduğu gibi, DENİB tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nin artık bir gelenek halini aldığını belirterek, "Her sene bu vesileyle hem ihracat performansı yüksek üyelerimizi onurlandırmış, hem de DENİB üyeleri olarak bir araya gelme fırsatı bulmuş oluyoruz." açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler