Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Yurttaşlık Bilinci" konulu konferans düzenlendi.

        İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonundaki konferansa konuşmacı olarak Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Recep Temel konuşmacı olarak katıldı.

        İstiklal Marşı ve Kur-an’ı Kerim tilaveti ardından konuşmasına başlayan Temel, yeni yetişen nesillere yurttaşlık bilincini aşılamak adına bu tür konferansların büyük önem taşıdığını ifade etti.

        15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin, içerisinde vatan sevgisi olan, yurttaşlık bilinci taşıyan vatandaşların sokaklara dökülmesi ve ölümü göze alarak darbeye karşı çıkması sonucu engellediğini dile getiren Temel, "Bu toplantılarımızla günümüz gençliğini milli değerlerle buluşturup, bu değerler üzerinden başarıya ulaşmayı amaçlıyoruz." dedi.

        Konferansa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, şube müdürleri Şerif Doğan, Süleyman Tefek, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler