Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında 23 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Fatih Yamak, rakipleri karşısında galip gelmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

        Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

        Rakiplerinin Türkiye ve Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğuna işaret eden Yamak,"Onların gücünü biliyoruz. Çok zor bir maçın bizi beklediğinin de farkındayız. Rakibimiz karşısında en büyük silahımız kendi evimizde oynayacak olmamız ve seyircimiz. İlk iki maçta galip gelmemiz oyuncularımızın moralini yükseltti. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak Fenerbahçe'yi mağlup etmek istiyoruz." dedi.

        Geçen sezon Giresun'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe'nin son saniye basketi ile kazandığını anımsatan Yamak, "Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı hataları yapmayacağız. Son topa kadar savaşacağız. Kazanmak için sonuna mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'yi yenebiliriz, bu da sürpriz olmaz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler