Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 8 kişi hakkında 2 iddianame hazırlanarak mahkemeye sunulduğu bildirildi.

        Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açkılamada, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmaların sürdüğü belirtildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Terör örgütüne üye olma, silahlı terör örgütü kurma ve yönetme suçları ile Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet suçuna yönelik soruşturmada FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması'nda avukatlar ve üniversite yapılanması içerisinde yer alan zanlılar F.K, K.T, S.A, M.B, Ş.T, Ö.Ş, H.B. ve F.Y. hakkında 2 ayrı iddianame tanzim edilerek Tokat Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açılmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler