Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan'ın, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) çalışan işçilere toplu sözleşmeyle ilgili bilgi verdiği bildirildi.

        Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Ercan'ın, Erdemir Çelik Üretim Direktörlüğü ve Çelikhane Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek 4 bin 700 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

        Açıklamada Ercan'ın şu ifadelerine yer verildi:

        "Erdemir işçisi üzerine düşen sorumlulukları her zaman yerine getirdi. Toplu sözleşme görüşmelerinde gelinen son durumu, bundan sonraki sürece ilişkin neler yapılacağına ilişkin işçimizi bilgilendirdik. Emeğin yanında, ekmeğin mücadelesinde her zaman, her koşulda tek yürek olmaktan büyük onur duyuyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler