Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 6 haftadır galibiyeti bulunmayan Akhisar Belediyespor, yarın Adanaspor'u ağırlayacak.

        Ligde ilk hafta Kayserispor'u yendikten sonra üst üste 3 maçını kaybeden yeşil-siyahlı ekip, daha sonra çıktığı 3 müsabakada ise sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Son golünü 2. haftada 3-1 mağlup olduğu Galatasaray maçında 3. dakikada Hugo Rodallega ile bulan Akhisar Belediyespor, ligde 537 dakikadır gol atamıyor.

        İlk 7 haftada topladığı 6 puanla 13. durumda bulunan Akhisar Belediyespor'un yarınki rakibi Adanaspor, 5 puanla 14. sırada yer alıyor.

        Ege temsilcisinde Serdar Kesimal yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

        Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak iki ekibin daha önce TFF 1. Lig'de oynadığı 4 karşılaşmanın ikisini Akhisar Belediyespor kazanırken, ikisi de berabere tamamlandı.

        Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Akhisar Belediyespor-Adanaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler