Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu yaşamını yitiren 4 gencin cenazeleri yarın toprağa verilecek.

        Alınan bilgiye göre, kazada hayatını kaybeden sürücü Caner Çakmak (26) ile otomobilde bulunan Gökay Uslu (26) ve Ahmet Akbaş'ın (24) cenazeleri yarın öğle vakti kılınacak namazın ardından Gündüzlü Mahallesi'nde, Sena Demirtok'un (24) naaşı ise Cerrah Mahallesi'nde defnedilecek.

        Öte yandan, sürücü Çakmak'ın nişanlı olduğu ve gelecek yıl nisan ayında düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

        Kazada ağır yaralanan ve İnegöl Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Hatice Kızman'ın (26) ise tedavisine yoğun bakımda devam edildiği belirtildi.

        Caner Çakmak (26) yönetimindeki 16 ZS 432 plakalı otomobil, Bursa-Ankara Karayolu İnegöl girişindeki refüjde aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrilmişti.

        Kazada, sürücü Çakmak ile otomobilde bulunan Gökay Uslu (26), Ahmet Akbaş (24) ve Sena Demirtok (24) hayatını kaybetmiş, Hatice Kızman (26) ise yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler