Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, "Gözümüzün Nuru Namaz" konulu etkinlik başladı.

        Karlıova'da, Kur'an Nesli Platformu koordinatörlüğünde yürütülen, Kar-Der tarafından 6-10 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklara namazı sevdirme ve öğretme programı uygulanacak.

        Kar-Der Başkanı Muhtesim Demir, yaptığı açıklamada, Kur'an Nesli Platformunun Ekim ayını "namaz ayı" ilan ettiğini, programda 15 gün boyunca 6-10 yaş arası çocuklara namaz ile ilgili dersler verileceğini söyledi.

        Velilerden aldıkları izinle çocuklara namazda okunacak kısa sureleri ve bazı duaları öğretmeye çalıştıklarını dile getiren Demir, duyarlı velilerinin bu konuda kendilerine destek verdiğini belirtti.

        İyi bir neslin yetişmesi ve çocukları küçük yaşlardan itibaren namazla buluşturmak için düzenlenen böyle bir etkinliğin geleceğe tutulan ışık olduğunu anlatan Demir, şöyle konuştu:

        "Yaptığımız bu çalışmada, 6-10 yaş aralığındaki çocukları daha o yaşta namazla tanıştırmış olacağız. Böylelikle 'ağaç yaş iken eğilir' sözünde olduğu gibi çocukların daha küçük yaşta sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için bu etkinliğe destek verdik."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler