Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kepez İmam Hatipliler Derneği, Antalya'daki bir imam hatip ortaokulunda müdür yardımcısının öğrencileri yuhalattığı iddialarıyla ilgili, basında adı geçen sendikanın böyle bir haber yaptırarak, kamuoyunda algı yönetimi oluşturmaya çalıştığını belirtti.

        Kepez İmam Hatipliler Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı gazetelerde Antalya'daki bir imam hatip ortaokulundaki bir müdür yardımcısının okulun arka bahçesine kağıt atan öğrencileri, diğer öğrencilere yuhalattığına yönelik iddialarla Türkiye'de imam hatip okullarının başarılarının gölgelenmeye çalışıldığı kaydedildi.

        Olayın yaşandığı iddia edilen ortaokulun Antalya'da başarısını kanıtladığının belirtildiği açıklamada, okulun müdür yardımcısının, bir memur sendikası tarafından yıpratılmaya çalışıldığı ifade edildi.

        Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

        "İmam hatip okullarımızın başarısını hazmedemeyen, basında adı geçen sendika böyle bir haber yaptırarak, kamuoyunda algı yönetimi yapmış, imam hatip okullarımızı ve bu okullara gönül vermiş kadroları küçük düşürmeye çalışmıştır. Aslında böyle bir durum asla söz konusu dahi olmamıştır. Aksine basında adı geçen sendika üyeleri bu okulumuzda geçmiş yıllarda da huzursuzluklar çıkarmaya çalışarak açıkça niyetlerini ortaya koymuşlardır. Hatta izinsiz çekim yaparak ve çektikleri görüntüleri basın-yayın organlarına servis ederek kanunsuz iş ve işlemlere başvurdukları görülmektedir."

        Açıklamada, haberde adı geçen sendikanın üyesi öğretmenler hakkında il ve ilçe yöneticileri işlem yapmaya davet edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler