Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, vatandaşları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek fener alayı ve kutlamalara davet etti.

        Başkan Uysal, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi'nin Aydın Kazan Parkı'nda düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla önce fener alayı düzenleneceğini, ardından da Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar yapılacağını belirten Uysal, vatandaşları, etkinliklere katılmaya çağırdı.

        Muratpaşa'nın Anadolu'nun ve dünyanın çok farklı yerlerinden göç aldığına değinen Uysal, şunları kaydetti:

        "29 Ekim bizim kimlik kazandığımız, 'Cumhuriyetiz' dediğimiz, 'Bireyiz, insanız, vatandaşız, hakkımız ve hukukumuz var' dediğimiz, ülkemizin niteliğini bütün dünyaya haykırdığımız gündür. 100 binlerle Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geleceğiz. Hepinizi oraya bekliyorum."

        Fener alayının Konyaaltı varyantından saat 18.00'de başlayacağı, ardından Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar ve Candan Erçetin konseri gerçekleştirileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler