Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişinin, otomobilini düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine sürmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, dün akşam bir düğün salonunda Özcan A. (20) ile Mertcan D. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

        Düğündeki misafirlerin ayırdığı kavganın ardından olay yerinden ayrılan Özcan A, salonun önünden otomobiliyle geçerken yolun kenarında yürüyen Mertcan D. ve arkadaşlarını fark etti.

        Özcan A, yanlarından geçtiği sırada ani bir manevrayla aracını grubun üzerine sürdü. Olayda, otomobilin çarptığı Yakup S, Zekeriya Y, Sedat D. ve Mertcan D. yaralandı.

        Yaralananlar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Olay yerinden kaçan Özcan A. ise babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Özcan A, savcılık ifadesinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

        Öte yandan, düğündeki kavga ile otomobilin yolda yürüyen gruba çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

        Kayıtlarda, Özcan A'nın düğün salonunda arkasından geçen Mertcan D'ye dirsek atması ve bunun üzerine çıkan kavganın misafirler tarafından yatıştırılması görülüyor. Diğer görüntülerde ise Özcan A'nın otomobili, yolda yürüyen Mertcan D. ve arkadaşlarının üzerine sürerek, bu kişilere araçla çarptığı görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler