Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) – PTT Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Edirne PTT Başmüdürlüğünü ziyaret eden ana sınıfı öğrencilerine postane tarihi ve postacılık hakkında bilgiler verildi.

        Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Nalbant, PTT’nin Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu söyledi.

        PTT olarak vatandaşlara 176 yıldır birçok farklı konuda hizmet verdiklerini belirten Nalbant, şunları kaydetti:

        ‘’23 Ekim 1840 tarihinde kurulan ve 176 yıllık geçmişiyle ülkemizin en eski kuruluşlarından biri olan PTT, çağdaş posta idarelerinin gelişmişlik düzeyini yakalamak amacıyla, bir yandan mevcut hizmetlerini daha etkin, verimli ve kaliteli sunmaya, diğer yandan da gelişen ve değişen şartlara göre hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına ilk günkü heyecanıyla devam etmektedir.

        Her alanda atılım içinde olan, değişen şartlar ve müşteri beklentileri doğrultusunda kendini yenileyen ve kaliteli hizmet sunan kuruluşumuz her daim aynı ilke ve anlayışla halkımızın güvenine layık olarak hizmet verme gayreti içinde olacaktır.’’

        Başmüdür Nalbant, kendilerini ziyaret eden öğrencilere çeşitli hediyeler de sundu.

        Edirne PTT Başmüdürlüğünde günün 176. müşterisi olan Elif Kırbaş’a da PTT pul albümü ve 15 Temmuz Şehitleri ansına basılan pul da hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler