Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, engelli vatandaşlar tarafından hazırlanan aşureyi halka Belediye Başkanı İrfan Dinç dağıttı.

        Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi üyesi engelliler, belediye aşçıları ile muharrem ayı dolayısıyla aşure yaptı.

        Engellilerin bir bölümü kazanları karıştırırken bir kısmı da malzemelerin hazırlanmasına yardım etti. Hazırlanan aşureler daha sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından belediye binası önünde vatandaşlara ikram edildi.

        Başkan Dinç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, muharrem ayının İslam coğrafyası açısından önemine değindi.

        Engellilerin yaptığı aşureleri vatandaşlara ikram etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Dinç, "Belediye ekibimiz ile engelli kardeşlerimiz ortaklaşa aşure yaptı. Biz de bunu vatandaşlarımıza ikram ettik." dedi.

        Yapılan etkinliğe katılan engellilere teşekkür eden Dinç, "Hayatın her anını birlikte paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. Onların bu güzel yürekleri hepimize örnek olsun. Muharrem ayının bereketine ve birleştiriciliğine çok güzel bir örnektir. Biz bu yıl hep birlikte Çankırı için aşure yaptık." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler