Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, 176 yıldır Türkiye'nin kalkınmasına hizmet ettiklerini söyledi.

        Coşkun, bir tesiste, PTT'nin kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla çalışanlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        Mustafa Coşkun, burada yaptığı konuşmada, PTT'nin mevcut durumunu değerlendirerek geleceğe dair hedeflerini anlattı. 176 yıldır Türkiye'nin kalkınmasına hizmet ettiklerini dile getiren Coşkun, PTT'nin her geçen gün kendini yenileyerek halkın teveccühünü kazanan, en ücra yerlere hizmet götüren önemli bir kurum olduğunu belirtti.

        PTT'nin 176 yıllık bir kurum olduğuna dikkati çeken Coşkun, "Ülkenin kalkınmasında haberleşme hizmetlerini veren kuruluşumuz, her geçen gün kendini yenileyen, gelişen teknolojiyi kullanarak hizmet alanını büyüten, yeni hizmetlerle halkımızın ve müşterilerimizin teveccühünü kazanan, en ücra yerlere kadar hizmet götüren güzide bir kurumdur. PTT Genel Müdürlüğü kar eden bir teşkilat olup, her geçen gün daha fazla istihdam sağlamaktadır." diye konuştu.

        Coşkun, PTT'nin iş yerlerinde 400'den fazla işlemle en geniş hizmet ağına sahip olduğunu belirterek, daha fazla çalışmak ve daha iyisini yapmak hedefleriyle kurumun 176. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler