Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde 12 derslikli ortaokulun yapımına başlandı.

        Kaymakamı Orhan Altun, yaptığı açıklamada, okulun Hürriyet Mahallesindeki Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi yanına yapıldığını söyledi.

        Ortaokul inşaatının bitmesiyle ilçede ortaokul ihtiyacının giderileceğini ve eğitim kalitesinin arttırılacağını vurgulayan Altun, bu sayede öğrencilerin eğitim imkanlarının iyileşeceğini de belirtti.

        Altun, okulun 2017-2018 eğitim öğretim yılının başında hizmete açılacağını ve yeni okul binasında öğrencilerin sosyal imkanların yanı sıra her türlü araştırma yapma imkanı bulacağını dile getirerek, okulda köylerden taşıma yoluyla gelen öğrencilerin de eğitim göreceğini aktardı.

        Kaymakam Altun, okulun hizmete girmesinin ardından Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ulaş Anaokulu'nun da bulunduğu bölgenin yeni adının "okullar bölgesi" olacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler