Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Servet Altay'a Antalya'da katıldığı kongrede ödül verildi.

        Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni nesil antikoagülan ilaçların kullanım bilgileriyle ilgili eksik olan detayı oluşturmak amacıyla Türk Kardiyoloji Derneği bünyesinde Altay'ın yürütücüsü olduğu "Yeni Nesil Antikoagülanlar Türkiye-NOACTURK Çalışması" 21 merkezden 2 bin 862 hasta alımıyla tamamlandı.

        Bu çalışma 20-23 Ekim'de Antalya'da yapılan 32. Uluslararası Katılımlı Türk Kardiyoloji Kongresi'nde 7 sözel bildiri, 2 poster sunum ve 1 ulusal çalışma oturumunda sunuldu, Yrd. Doç. Dr. Servet Altay sözel ve poster sunumu ödüllerini aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler