Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da çalıştığı inşaatın 4. katından asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı.

        Çıkınlar Mahallesi Kasımpatı Sokağı'ndaki inşaatta çalışan İsmail Adanır (30), 4. kattan asansör boşluğuna düştü.

        Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılan Adanır, tedavi altına alındı.

        Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Adanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        - Tarihi eser operasyonu

        ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda, tarihi eser satmaya çalıştıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalıştıkları iddia edilen F.K. (50), M.A.T. (51) ve B.B'nin (37) bulunduğu otomobili, Eskişehir-Ankara karayolunun 27. kilometresinde durdurdu.

        Araçta arama yapan güvenlik güçleri, 220 bronz ve gümüş sikke, kurşundan yapılmış büst, balta ile çeşitli figürlerden oluşan 150 obje ele geçirdi.

        Gözaltına alınan 3 zanlı, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

        - Bıçaklı kavga: 3 yaralı

        SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesindeki bıçaklı kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı.

        Hürriyet Mahallesi'nde Ş.A. (16), T.E. (18) ve E.K. (16) ile O.S. (18) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

        Kavgaya dönüşen olayda O.S, bıçakla Ş.A, T.E. ve E.K'yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralılar, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

        Gözaltına alınan O.S. ile yanındaki T.B.Ç. (16), emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

        - Kanepelere gizlenmiş kaçak sigara bulundu

        BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kamyonetin kasasında yüklü kanepelerin içine saklanmış yaklaşık 40 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Van'dan Bursa'ya kaçak sigara getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti.

        Bursa-Ankara karayolu Bozüyük sınırında takibe alınan E.İ'nin (46) kullandığı 38 NU 517 plakalı kapalı kasa kamyonet ile bu araca öncülük yapan 80 GT 891 plakalı kamyonet ilçe girişinde durduruldu.

        Kapalı kasa kamyonetteki aramada, 10 kanepe ekipler tarafından emniyet bahçesinde açıldı. Kanepelere gizlenmiş yaklaşık 40 bin paket kaçak sigara bulundu.

        Sürücü E.İ. ile Ü.K. (43), S.T. (49) ve E.Y. (42) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

        - Yangında ağır yaralanan kişi, hastanede öldü

        BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde, geçen hafta bir evde çıkan yangında ağır yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        Yeni Sahil mevkisinde bir apartmanın teras katında 18 Ekim'de çıkan yangında, dumandan etkilenen ve ağır yaralanan Çağrı Temel (28), Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalenin ardından sevk edildiği Ankara Numune Hastanesinde hayatını kaybetti.

        Temel'in, Gemlik'te inşaat işleriyle uğraştığı ve geçen ay nişanlandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler