Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Akseki ilçesi Yarpuz Mahallesi kavşağına alt geçit yapılması için çalışmalara başlandı.

        Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yarpuz Mahallesi kavşağında zaman zaman kazalar meydana geldiğini ve geçen yıl da yolun karşısına geçerken bir vatandaşın, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.

        Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından kavşağa alt geçit yapılmasının kararlaştırıldığını ifade eden Uysal, "Yolun yoğun olması nedeniyle vatandaşlar için tehlike arz ediyordu. Alt geçidin yapılması ile mahalleye giriş ve çıkışlar rahatlıkla sağlanabilecek." dedi.

        Başkan Uysal, yapım çalışmalarına başlanılan alt geçidin uzunluğunun 9 metre, yüksekliğinin ise 5 metre olacağını, alt geçidin, yaklaşık 2,5 ayda tamamlanacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler