Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Halk Eğitim Merkezi'nde 3 boyutlu resim kursu açıldı.

        Kurs öğretmeni Pervin Tuna, yaptığı açıklamada, 3 boyutlu resim kursunun diğer kurslardan biraz farklı olduğunu söyledi.

        İlk zamanlarda zor ve emek isteyen bir iş olduğunu ancak tekniğini öğrendikten sonra 3 boyutlu resim yapmanın kolay ve biraz çaba gösterildiğinde zevkli bir işe dönüşebildiğini ifade eden Tuna, şunları kaydetti:

        "Resimlerin derinlik boyutları verilerek kesilir. Kesilen yerler siyah kalemle boyanarak belirgin bir hal alması sağlanır. Kesilen bölgeler cımbız ile milimlik şekilde içe doğru kıvrılıyor. Silikon ve diğer malzemelerle kabartılarak yapıştırılır ve yapıştırmadan önce de top ütüyle ütülenir. Daha sonra giydirme dediğimiz işlemle tablo tamamlanır. Boncuk ve vernik kullanılarak da çerçeveye alınır."

        Tuna, kursa 30 kursiyerin katıldığını belirterek, 280 saatlik bir çalışma sonrası sona ereceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler