Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Civelek, yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93. yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

        Cumhuriyetin büyük zorluklarla kurulduğunu belirten Civelek, Cumhuriyetin ayakta kalmasındaki yegane kuvvetin, milletin kendisi olduğunu ifade etti.

        Civelek, Türk milletinin Cumhuriyet ile kazandığı değerleri, toplum hayatın vazgeçilemez unsuru olarak benimsediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Bizlere ve gelecek nesillere düşen görev, Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi ve tüm değerlerini sonsuza dek yaşatmak, iç ve dış tehditlere karşı dikkatli olmak, mücadele etmek, ülkemizin aydınlık geleceği için çok çalışmak, ülkemizi Büyük Önder Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Bu duygu ve düşüncelere Cumhuriyetimizin 93. yılını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarının eşsiz fedakarlıklar ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygı ile anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler