Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Çakır, mesajında, bütün imkansızlık ve olumsuzluklara karşı milletin zaferle taçlandırdığı İstiklal Savaşı'nın ardından kurulan cumhuriyetin 93. yıl dönümünü büyük bir onur, gurur ve sevinçle kutladıklarını belirtti.

        Bundan tam 93 yıl önce ortak istiklal duygusu ve ideali etrafında toplanan milletin, 15 Temmuz'da da bu duygu ve ideali test etmeye kalkanlara gerekli cevabı verdiğini vurgulayan Çakır, şunları ifade etti:

        "Türkiye Cumhuriyeti, bünyesinde barındırdığı 78 milyon vatandaşıyla, büyük ve güçlü bir demokratik, hukuk devletidir. 93 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün kurarak bizlere emanet ettiği bu cumhuriyet, gösterdiği hedef doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek gelişmektedir. Bizlere düşen görev, birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, gönül gönüle cumhuriyetimizi gözümüz gibi koruyarak ona sahip çıkmaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara da verilecek en güzel cevaptır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler