Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzet Şenkal, ligde emin adımlarla ilerleyişlerini sürdürdüklerini bildirdi.

        Şenkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligde yeni olmasına rağmen güçlü rakipleriyle birebir mücadele ettiğini söyledi.

        Hafta sonu yapılan Vizespor karşılaşmasının 3-0 üstünlükleri ile sonuçlandığını anımsatan Şenkal, futbolcuları tebrik etti.

        3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Şenkal, şöyle konuştu:

        "3 maçlık beraberlik serisinin ardından evimizde taraftarımızın önünde galip gelmek bizim için çok önemliydi. Lig uzun bir maratondur. Daha yolun en başındayız. 5 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puana yükseldik. Vizespor karşılaşması 3-0 galibiyetle sonuçlandı. Evimizde oynadığımız maçlarda galip gelmek bizim için çok önemli. Evinde rakibini yenmelisin ki ligde istediğin sıralamada olabilesin. Ligde emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Ligdeki zorlu maçlarda mağlup olmadan devam etmek sevindirici. Futbolcularımızın sezon sonunda hak ettiğimiz noktaya bizi taşıyacağından eminim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler