Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi gönüllüleri, "özel öğrencilere" hediye dağıttı.

        Tebrizkapı semtinde bulunan Erzurum Özürlüler Derneğine yaklaşık 35 kişilik grupla giden gönüllüler, özel çocuklarla vakit geçirdi. Gönüllü gençler, dernek bünyesinde faaliyetlere katılan "özel öğrencilere" çikolata ve hediye dağıttı.

        Yakutiye Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yıllmaz, grup liderliğini yapan Bülent Aydın ve gönüllü gençlere teşekkür ederek, "Üniversite yaşantılarında, ders yoğunluğunu ve hayat şartlarını düşünecek olursak, bu dönemde yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu söyleyebiliriz." dedi.

        Yeni bir proje olarak Pasinler’de belirlenen bir köy okulunu ziyaret ederek, ihtiyacı olan çocuklara, ayakkabı ve giysi yardımı ile okulun dış boyasını yapmayı planladıklarını belirten Yılmaz, yıl boyunca bu sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

        Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin engelli vatandaşlara göstermiş oldukları vefa örneğinin takdire şayan olduğunu dile getirerek, Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile gençlik lideri ve gönüllü gençleri duyarlılıkları dolayısıyla kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler