Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Elmalı Belediyesi Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları, EXPO 2016'yı gezdi.

        EXPO 2016 Antalya gezisiyle ilgili açıklama yapan Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için EXPO 2016 gezisi organize ettiklerini söyledi.

        EXPO 2016 Antalya gibi büyük organizasyonların amacının farklı ülkelerin yaşam ve kültürlerini tanımak ve tanıtmak olduğunu ifade eden Öztekin, "Meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımızla EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret edelim dedik. Güzel bir organizasyon oldu. Organizasyon sayesinde Meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımızla bir arada farklılıkları görmek ve tanıma imkanımız oldu. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        EXPO 2016 Antalya gezisi sonrası Elmalı Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları EXPO Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler