Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU(AA) - Türk Kızılayı Bozkurt Şubesi Başkanı Erol Nugay ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası dolayısıyla öğrencilere kalem dağıttı.

        Okul ziyaretlerinde sınıfları gezerek öğrencilere Kızılay hakkında bilgiler veren Erol Nugay, Kızılay'ın kara gün dostu olduğunu belirterek, sadece afet anında değil, afet dışı zamanlarda da halkın hizmetinde olduklarını söyledi.

        Kızılay’ın çok önemli görevi bulunduğunun altını çizen Nugay, " Türk Kızılayı kara gün dostudur. Sadece afet anında değil, afet dışı zamanlarda da halkımızın hizmetindedir. En büyük hizmetlerinden birisi de kan bağışıdır." dedi.

        Nugay ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki okulları gezerek öğrencilere kurşun kalem, Kızılay broşürü ve okulların panolarına asılmak üzere afiş dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler