Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığının girişimiyle, ilçede ihtiyaç sahibi bir aileye gıda, eşya ve kömür yardımında bulunuldu.

        Ünseli Mahallesi'nde 6 çocuklu bir aileye hayırseverlerin de desteğiyle soba, kömür, çamaşır makinesi, televizyon, ocak, gıda ve koltuk takımı verildi.

        AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi aileyi geçen hafta ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini anlattı.

        Yardım etmeye başlayacakları sıralarda terör örgütü PKK'nın evine el bombası attığını hatırlatan Yay, şunları kaydetti:

        "Çok şükür Rabbim bizleri korudu. Zannediyorlar ki bizi bu ülkeye ve milletimize olan sevdamızdan alıkoyacaklar. Biz bu davaya kurbanlık kınamızı yakıp da girdik. Bu can, bu millete, bu vatana feda olsun. Bedeli neyse ödemeye hazırız. Bugün ev eşyalarını aldık, Gençlik Kolları üyelerimizle eve teslim ettik. Yine bu mahalleden bir vatandaşımız da kendi evinde bulunan bir koltuk takımı yardımında bulundu. Onlardan ve bizlerden desteklerini esirgemeyenlerden Allah razı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler