Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'da, Organ Bağış Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

        Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

        Vali Ahmet Deniz, törende yaptığı konuşmada, duyguların en güzelinin merhamet duygusu olduğunu belirtti.

        Merhamet olmadan insanlığın var olmasının ve değer bulmasının mümkün olmadığını dile getiren Deniz, "Ölümü beklemek gerçekten zordur. O insanlar ölümü bekliyor, gün sayıyor. Onların yerine kendimizi koymamız lazım. Empati yapmadan, onların yerine kendimizi koymadan, onların hissettiği duyguları hissetmeden bir şey olmaz. Biz ölümlüyüz ama ölürken birilerine can vermek, dini açıdan da muhteşem bir şey. Bizi biz yapan bunlardır." ifadelerini kullandı.

        Etkinliğe, Batman Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sağlık personeli de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler