Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik kursu açılacağını bildirdi.

        Ayantaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, KOSGEB işbirliğiyle düzenlenecek girişimcilik kursuna başvuruların devam ettiğini ifade etti.

        Kurs sonunda KOSGEB tarafından projesi kabul edilen girişimci adaylarına önemli finans imkanlarının sağlanacağı programa vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu dile getiren Ayantaş, şunları kaydetti:

        "Kurslara katılan girişimcilerden projesi KOSGEB tarafından kabul edilenler 50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi almaya hak kazanacak. Akyurt Belediyesi vatandaşın her alanda yanında olmaya devam ediyor. KOSGEB ile yaptığımız anlaşma ile girişimcilik yapmak isteyen, kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımız için kurslar açılıyor. Kursların sonucunda iş projelerini KOSGEB’e sunan girişimcilerden, projesi kabul edilenler hibe ve faizsiz kredi hakkı kazanacak. Geçtiğimiz yıllara göre katılım bu yıl oldukça fazla. Bu da bizim vatandaşlara yol gösterme ve iş kurma konularında yardım etmek adına ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler