Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinden faaliyet gösteren Mümine Hatun Kültür Merkezi kursiyerlerinin düzenlediği " Geleneksel Taş Bebek ve Folklorik Kitre Bebek Sergisi" açıldı.

        Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Tarihi Taş Bina Sergi Salonu'nda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        "Yaşantımızın temel ögesi olan hanımlarımızın, el becerilerini sergileyebildikleri, bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlayabildikleri bu gibi sergileri açmak bizler için mutluluk vericidir." diyen Çalışkan, şunları kaydetti:

        "Kadınların söz sahibi oldukları, kendi emeklerini rahatlıkla sergileyebildikleri, kendi ayakları üzerinde durabildikleri şehirlerin gelişmesi, çok daha hızlı ve dinamik olur. Kadınlarımıza yönelik kültür ve spor merkezi hizmetlerimizi şehrin geneline yayacağız. Görüyorsunuz imkan verilirse neler ortaya çıkıyor. Daha güzellerini yine hep birlikte bu tür etkinliklerde göreceğiz."

        Açılışın yapılmasının ardından davetliler sergiyi gezerek, hazırlanan ürünleri yakından incelediler.

        Açılışa, Vali Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, daire müdürleri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

        Geleneksel Taş Bebek ve Folklorik Kitre Bebek Sergisi bir hafta boyunca vatandaşların ziyaretine açık kalacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler