Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur'da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki programa geçildi.

        Programda, öğrenciler tarafından şiirler okundu, Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirildi. Oratoryonun seslendirilmesinin ardından ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

        Programın sonunda Vali Şerif Yılmaz, etkinlikte görev alan öğrencileri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler