Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Eşme ilçesinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

        İlçe merkezinde düzenlenen ötrende Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saat 09.05'te saygı duruşunda bulunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak bayrak yarıya indirildi.

        Gün dolayısıyla törenin ardından Eşme Kültür Merkezinde, Şehit Nihat Köylü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma etkinliği yapıldı.

        Programda öğrenciler tarafından şiirler okunarak Atatürk Oratoryo'su sahnelendi.

        Atatürk konulu çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği programa, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Güçlü, Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Emniyet Müdürü Kemal Ünsal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler