Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Silopi ilçesinde, törenle anıldı.

        Silopi Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan anmada, İstiklal Marşı okundu ve 09.05'de ilçede siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        Koç İlk ve Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam eden program günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma, öğrencilerin sergilediği etkinliklerin ardından sona erdi.

        Törene, Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Tank Albay Ali Düzen, Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten, Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Durgut, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler