Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, "Kral Kızı" adıyla bilinen Basilica Therma Roma hamamının şifalı sularından üretilen sıvı sabun ve şampuanı tanıttı.

        Kent Park'ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Açıkel, belediye bünyesinde kurulan tesiste 2 bin yıllık Roma hamamının şifalı termal sularından günlük 1000 sıvı sabun ve şampuan üretildiğini söyledi.

        Tesiste 12 kişinin istihdam edildiğini ve üretilen ürünlerin birçok kente gönderildiğini belirten Açıkel, "Roma hamamının uluslararası alanda tanıtımına büyük katıları olan basın mensuplarına teşekkür ederim. UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'ne girmemizde Yozgat’ın basınının çok ciddi katkıları oldu. Kendi tesisimizde kendi markamızla ürettiğimiz sıvı sabun ve şampuanın tanıtılmasında da herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler