Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Akdağmadeni Belediyesi tarafından "100. Yıl Doğa Yürüyüşü" etkinliği düzenlendi.

        Akdağmadeni’nin ormanlarında gerçekleştirilen 9 kilometrelik doğa yürüyüşüne Kaymakam Fatih Topuz, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

        Yürüyüşün bitiş noktasında konuşan Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladığını söyledi.

        Cumhuriyetin ilelebet payidar olması için herkese görev ve sorumluluk düştüğünü ifade eden Yalçın, "Şanlı mazisiyle övündüğümüz, ‘Türkiye Yüzyılı’nı da başlatacak olan bu kutlu günü onurla, gururla kutluyoruz. Yüce Türk milleti ilelebet payidar olacaktır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler