Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun Yüksek Hızlı Tren (YHT) İstasyonu'nun 2024 yılının ilk çeyreğinde hizmete gireceğini söyledi.

        Sorgun’da görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Aydın, vatandaşın özellikle YHT istasyonunun ne zaman açılacağını merek ettiğini belirterek, "Devletimiz tarafından Sorgun'a yapılmış büyük hizmetlerden olan tren istasyonun 2024 yılının ilk çeyreğinde hizmete gireceği ifade ediliyor. Tren istasyonunun hizmete girmesiyle Sorgun'un katma değer kazanacağına inanıyorum." dedi.

        Aydın, eğitimin birinci öncelikler arasında olduğunu ifade ederek, "Sorgun eğitimine devletimizin güzel yatırımları var. Okullarımızdan Yeşilyurt İlkokulunu eğitim öğretime açtık. Ara tatilden sonra Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu da öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Gençlerimize yönelik kurslar açılacak. Okullarımızda eğitim öğretim kalitemizi artırmak için seferber olacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler